« Oportunitati de angajare

Agent Servicii Client (Back Office Premium) - Telekom România, Bucuresti

Category: Entry level / Middle level
Localitate: Bucuresti
Tip job: Full Time
Data adaugarii: 15 aug 2018
Data expirarii: 24 sep 2018

Responsabilitati:

Suntem în căutarea unor noi colegi plini de inițiativă și dornici de afirmare, care să ofere suport agenților de pe teren. Dacă îți surâde ideea, te invităm să te alături echipei partenerului nostru Telekom România!.

Aplică pentru poziția de Agent Servicii Client, departamentul Premium, iar noi te vom ajuta să faci primul pas spre o carieră de succes. Menționăm că angajarea se va face prin Pro Solutions Leasing.

Locație Post: Bucuresti, Str. Cernișora, Nr. 14-19, Sector 6

Norma de lucru: Full time (8 ore)

Program de lucru: Activitatea se desfășoară în intervalul orar 09.00 - 17.00, de luni până vineri. Programul este egal, cu pauza de masă inclusă.

Rolul postului: Implementarea contractelor primite din partea agenților de vânzări.

Ce responsabilități vei avea:

Beneficii și compensații:

 

Cerinte:

Dacă ești un team player și îți dorești să te dezvolți profesional, atunci ai găsit locul potrivit. Ne dorim un coleg descurcăreț, isteț, cu atitudine pozitivă și sociabil. Mai jos regăsești câteva aptitudini și abilități pe care noi le vizăm.

Unul dintre principiile după care ne ghidăm alături de partenerul nostru Telekom este „Toți pentru unul și unul pentru toți”, așadar, vino alături de noi pentru a crește împreună!

Experienta:

Experienta profesionala dobandita intr-o companie de comunicatii mobile sau experienta de minim trei luni in relationarea cu clientii constituie un avantaj

Vrei sa aplici pentru acest job?

Trimite CV-ul tau la cariera@prosolutionsagency.ro