« Oportunitati de angajare

Consultant Relații Clienți Business Telekom - București

Category: Entry-Level (< 2 ani)
Localitate: Bucuresti
Tip job: Full Time
Data adaugarii: 3 feb 2020
Data expirarii: 31 mar 2020

Responsabilitati:

Vrei să te alături celei mai mari comunități de business și să fii parte integrantă din povestea de succes a antreprenorilor din România? Dacă ți-am stârnit curiozitatea, fă primul pas către noi!

Aplică pentru poziția de Consultant Relații Clienți Business Telekom, iar noi te asigurăm că vei găsi o echipă de profesioniști care iți va fi alături în evoluția ta profesională.

 

Activitate: Tratarea telefonic cu succes a solicitărilor clienților noștri și oferirea de soluții personalizate de optimizare a serviciilor Telekom.

Ce responsabilități vei avea:

  • Identificarea corectă şi găsirea celor mai bune soluţii pentru client şi companie, oferirea răspunsurilor profesioniste, implicarea activă în rezolvarea problemelor semnalate de clienţi, păstrând un ton amabil şi profesionist pe toată durata apelului.
  • Folosirea corectă a aplicaţiilor cu care lucrează, astfel încât să ofere informaţii corecte şi să înregistreze corect solicitările clienţilor.
  • Identificarea nevoiei clienţilor, sublinierea beneficiilor produselor şi serviciilor, promovarea serviciilor companiei

Program: Luni - duminică, în intervalul orar 07:00 - 23:00, în ture.

Normă: 8 ore/zi, 6 ore/zi, 4 ore/zi, la alegere

Locație: Drumul Taberei, Nr 41 - 43, Sector 6

Cerinte:

Care este viziunea noastră asupra candidatului ideal
Dacă ești o persoană comunicativă și dornică de dezvoltare, dacă ai o fire analitică și empatică, dacă îți dorești o experiență semnificativă pentru viața ta profesională și dorești să ne ajuți în demersul nostru de a ne menține clienții fericiți, atunci ești candidatul ideal pentru a forma o echipă împreună! 

Mai jos îți prezentăm succinct câteva aptitudini cheie:

La ce să te aștepți dacă vei fi recrutat?

Ce beneficii vei avea?

Experienta:

Nu este necesară

Vrei sa aplici pentru acest job?

Trimite CV-ul tau la cariera@prosolutionsagency.ro