« Oportunitati de angajare

Expert achiziții publice - Telekom România, București

Category: Middle level
Localitate: Bucuresti
Tip job: Full Time
Data adaugarii: 15 aug 2018
Data expirarii: 24 sep 2018

Responsabilitati:

În plin proces de dezvoltare și cu idei practice pentru optimizarea afacerilor, sporirea siguranței obiectivelor monitorizate și reducerea efectelor poluării, partenerul nostru Telekom România este în căutarea unui nou coleg, Expert achiziții publice, pentru departamentul ICT.

Ești pasionat de dezvoltare, îți place să fii la curent cu ultimele noutăți din tehnologie și îți dorești să îți aduci aportul la evoluția comunității? Atunci ai aflat care poate fi următorul tău pas în carieră.

Locație post: București, Piața Presei Libere, sector 1

Norma: Full time (8 ore)

Program de lucru: Activitatea se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00, cu pauza de masă inclusă.

Beneficii și compensații: În privința beneficiilor, oferim un salariu fix, bonuri de pasă, dar și un bonus atractiv, acordat în funcție de realizări.

Rolul postului: Identificarea, dezvoltarea și implementarea inițiativelor strategice de dezvoltare a afacerii; sprijinirea și consilierea personalului tehnic/ economic și administrativ/juridic în luarea unor decizii corecte privind achiziționarea de produse/ servicii/ lucrări care să corespundă cerințelor esențiale prevăzute în legislația aplicabilă.

Ce responsabilități vei avea:

Cerinte:

Aspectele cheie pe care le vizăm sunt:

Experienta:

Doi ani experiență în licitații, în domeniul sectorului public. Un an experiență în domeniul managementului de proiect reprezintă un avantaj.

Vrei sa aplici pentru acest job?

Trimite CV-ul tau la cariera@prosolutionsagency.ro